Milda oktoberdagar

Senaste dagarna har varit ganska sköna och milda, så jag har passat på att rensa en av odlingsbäddarna för att sätta vitlök.

Råkade visst väcka en liten nyckelpiga!

Jag blev så glad när jag kikade in i syrenhäcken. Tuss verkar ta sällskap av hönsen när de får vara ute i trädgården. Hon har ju ratat alla kaninkompisar vi försökt matcha ihop henne med, så sen i våras har hon fått vara ensam kanin för det verkar vara så hon vill ha det. Men hon verkar uppskatta hönsflocken i alla fall. Tokiga kanin…

I helgen tog jag med hundarna på upptäcktsfärd i en ny skog. Vi var ute i nästan två timmar och den enda vi mötte var en ryttare på en islandshäst.

Och idag kom min efterlängtade beställning från Lycksele Slöjd & Skinn! Det vackra konjaksfärgade renskinnet var så mycket vackrare i verkligheten än på bild. Det fick mig att tänka på lyxiga Chesterfield-soffor och gamla öronlappsfåtöljer i vackra mörka rökiga bibliotek i stora engelska gods och herrgårdar. Den här biten räcker nog inte till att klä in en hel soffa, men en väska eller två ska det bli i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *